Goede prestatie GV Wieringen

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

SCHAGEN – Tijdens de finale wedstrijd van de competitie was GV Wieringen goed vertegenwoordigd. Op de foto de meiden van de wedstrijden in hun club pak. Goud was er voor Shantie Haak. Zilver was ervoor Camila Kater en Floor den Das. Brons voor Sylvana Okkes en Shayla Spencer.

Bij de senioren divisie 5 turnde Shantie Haak een keurige wedstrijd en met ruim 2 punten meer dan de concurrentie wist zij het goud te veroveren. Met als doel om volgend seizoen een divisie hoger te gaan turnen. Bij de Senioren divisie 4 turnde Fleur Jonkman een goede wedstrijd en werd netjes 6e. Lori Weber werd hier 8e. en Bij de senioren divisie 6 turnde Demi Bleek zich naar de 5e plaats.

Bij de jeugd turnsters divisie 6 turnde Camila Kater een goede wedstrijd en werd netjes 2e en bij de jeugd turnsters Divisie 5 turnde Floor den Das een sterke wedstrijd en werd keurig 2e.

Bij de pupillen 2 niveau D2 turnde Fleur Folkertsma een goede wedstrijd zij eindigde in een sterk bezet deelnemers veld op een 15e plaats. In niveau D3 turnde Amber Loonstra een goede wedstrijd er werd 8e, vlak daarachter eindigde haar Clubgenootje Lisa Klein op de 10e plaats.

Bij de instappers niveau D3 turnde Sylvana Okkes een keurig wedstrijd en dat werd beloond met een mooie 3e plaats en een bronse medaille. In dezelfde categorie eindigde Shayla Spencer op de 4e plaats en kreeg ook een mooie medaille omgehangen. Esmee Doesburg eindigde hier als 6e en vlak daarachter op een mooie 7e plaats eindigde Lynn Broersma.

Op de foto v.l.n.r.: staand Camila Kater, Demi Bleek, Shantie Haak, Lori Weber, Fleur Jonkman en Floor den Das.
vooraan Fleur Folkertsma, Shayla Spencer, Amber Loonstra, Lisa Klein, Sylvana Okkes, Esmee Doesburg en Lynn Broersma. 

advertentie