Glasvezeloorlog in Hollands Kroon?

advertentie

HOLLANDS KROON – Eerst wilde niemand er aan om het buitengebied te voorzien van snel internet via een kabel. De mensen hebben wat af geklaagd totdat er een partij opstond en zei “we gaan het proberen’.

Deze partij Breedband Hollands Kroon ondervindt nu volgens hen wel wat tegenwerking omdat er nu meerdere partijen toch opeens wel wat zien in de bekabeling van het buitengebied. Zo zouden zij meerdere keren hebben gevraagd om samenwerking maar dit werd telkens afgewezen. Doordat er nu dus meerdere partijen willen starten zal dit grote consequenties hebben voor de kosten.

Breedband Hollands Kroon is zeer ontstemd over de ontstane situatie en heeft haar leden de volgende mail verstuurd.

Er is in Hollands Kroon maar ook in de buitengebieden van Schagen en Den Helder een ondenkbare situatie ontstaan. Uitleggen via een korte ledenbrief, mail, telefonisch of via bijeenkomsten gaat nauwelijks. Hoe en wat KPN bewerkstelligt is enorm complex, niet logisch en daardoor niet te bevatten op de werkelijkheid.

Op onze website www.breedbandhk.nl hebben wij zoveel mogelijk informatie geplaatst zodat u e.e.a. kunt nalezen. Op de site geven we antwoord op de meest praktische vragen die wij afgelopen weken van onze leden hebben ontvangen. Daarnaast is er ook inhoudelijk informatie te vinden voor mensen die de rechtszaken volgen. Helaas lukt het ons niet om objectief te schrijven. Onze excuses daarvoor.

advertentie