Gezocht: spullen voor rommelmarkt

advertentie

WIERINGERWAARD – Heeft u nog spullen die u niet meer gebruikt maar een tweede leven zeker de moeite waard zijn? Zolder of garage opgeruimd en spullen ‘gevonden’ die zonde zijn om weg te gooien? Muziekverenging Wieringerwaard heeft ze graag voor haar jaarlijkse rommelmarkt op zondag 10 maart.

“Leuke spulen voor kleine prijzen”, dat is al jaren het motto bij deze rommelmarkt.

Zoals gebruikelijk is er weer van alles te koop op deze rommelmarkt. Klein meubilair, tuingereedschap, servies, speelgoed, kleding, tassen, spellen, platen en cd’s, elektronica en zelfs ‘antiek’. Ook is er weer het Rad van Fortuin en kunnen kinderen geschminkt worden.

De rommelmarkt is in de gymzaal aan de Populierenlaan in Wieringerwaard en geopend van 11.00 tot  13.30 uur. Het eerste uur wordt een toegangsprijs van 2 euro gevraagd, daarna is de toegang gratis.

Heeft u spullen, dan kunnen die gebracht worden op dinsdag 5 maart (tussen 19.30 en 21.00 uur) of op  donderdag 7 maart (tussen 16.00 en 19.00 uur) bij dorpshuis de Oude School, Populierenlaan 23b te Wieringerwaard. Eventueel kunnen de spullen ook gehaald worden.

Meer informatie over de rommelmarkt is te vinden op de site www.muziekverenigingwieringerwaard.nl en/of via telefoonnummer 0224-223459.

advertentie