Gezellige eerste netwerkbijeenkomst Kunst en Cultuur platform Hollands Kroon (video)

advertentie

Foto: Noordkop Nieuws

WIERINGERWERF – Zaterdag was er in de Cultuurschuur in Wieringerwerf de eerste grote netwerkbijeenkomst van alle culturele organisaties van Hollands Kroon hier is de een aanzet gegeven voor de oprichting van een kunst en cultuur platform. Een platform dat richting kan gaan geven aan het culturele beleid van het gemeentebestuur.

Een leuke en gezellige middag was het zaterdag in de Cultuurschuur van Wieringerwerf. Diverse culturele organisaties waren vertegenwoordigd o.a. Thalia, vereniging de Aak, Hollands Kroonse Uitdaging, de Lokale omroep RTV Noordkop, muziekschool de Cultuurschuur en een praat cafe om over het onderwerp van mening te wisselen.

Voor de gemeente Hollands Kroon is het een belangrijk onderwerp om Kunst & Cultuur weer goed op de kaart te zetten. Een werkgroep heeft de voorbereidingen voor dit platform en deze bijeenkomst getroffen. De werkgroep, bestaande uit vrijwilligers uit de kunst- en cultuursector uit heel Hollands Kroon, heeft inmiddels de plannen klaar liggen om een website Kunst en Cultuur in Hollands Kroon te laten maken. Dit zal de eerste aanzet zijn tot meer verbinding tussen de vele stichtingen en verenigingen die Hollands Kroon rijk is.

 

advertentie