Geweldige Ierse-Keltische Songs in De Cultuurschuur Wieringerwerf

advertentie

André van der Hoff & Aisling Urwin foto: Patrick Kalmeijer

WIERINGERWERF – Vrijdagavond 30 november ontvangt De Cultuurschuur het Ierse gezelschap André van de Hoff (fluiten, saxen en percussie) en Aisling Urwin (harp, gitaar en zang) die de theaterzaal zullen vullen met prachtige Ierse en Keltische Songs. De van oorsprong uit Graft-De Rijp afkomstige André van der Hoff ontmoette de Ierse Aisling Urwin drie jaar geleden in Ierland tijdens een jamsessie.

Twee mensen van verschillende generaties vonden elkaar in de muziek en toeren sindsdien regelmatig in ons land. Hun gezamenlijke liefde voor Ierse muziek en de uitzonderlijke combinatie van instrumenten zorgen voor prachtige concerten van bestaande oude en nieuwe Ierse songs en eigen composities. Een samenspel die een intense beleving veroorzaken.

Aisling Urwin begon al als kind op de harp te spelen en studeerde harp en zang aan het UCC in Cork, Ierland. Naast harp speelt zij ook gitaar en piano, schrijft haar eigen songs en is een graag geziene artieste op de Ierse podia . Zij won twee jaar geleden met een van haar composities een studiebeurs en mocht een opleiding volgen aan het prestigieuze Berklee College of Music in Boston. Ook werd zij uitgenodigd om op te treden voor de koninklijke familie in Monaco.

André van der Hoff  komt van oorsprong uit Graft-De Rijp en woont nu al weer enige jaren in Ierland. We kennen hem o.a. van La Luna en hij heeft zijn sporen ruimschoots verdiend op de Nederlandse theaterpodia. Hij speelde o.a. met Harry Sacksioni, Herman Brood, Gruppo Sportivo, Roberto Jacketti & Scooters, Shooting Party, Lucretia van der Vloot, NUHR, Erik van Muiswinkel, Lebbis en Jansen en het Goede Doel om maar wat te noemen.

Samen spelen zij op 30 november in De Cultuurschuur, Loggersplein 1, 1771 CE Wieringerwerf, aanvang 20:00,  prijs € 12,50. Reserveren via: info@wiewatwaarop49.nl, 06 54 66 70 49.

advertentie