Geuren en kleuren centraal bij uitje Vrouwen van Nu

advertentie

In een wereld van kleur en geur dompelen de Vrouwen van Nu, Wieringen zich op 8 mei onder in Luttelgeest en Joure. De Orchideeën Hoeve is een prachtige locatie, herbergt een diversiteit aan bezienswaardigheden en mag zich voor het zevende jaar op rij het ‘Leukste uitje van Flevoland’ noemen.

Het is wandelen op kronkelachtige paden tussen de vele orchideeën vastgeklemd op boomstammen of humusrijke takken en een verscheidenheid aan tropische bloemen en planten en dieren. De grote waterval in de Orchideeëntuin mondt uit in een klein riviertje die als levensader door de tuin kabbelt. Stilstaand op de bruggetjes een prachtig vergezicht door de jungletuin.

Na een rijke lunch vertrekt de bus naar Joure, waar een bezoek wordt gebracht aan onder andere het Douwe Egberts museum. Van koffie tot klokken! Een familiemuseum over vakmanschap, techniek en ondernemerszin. Douwe Egberts bouwde op dit stukje historisch Joure de eerste fabriek. De koffie ruik je hier nog altijd.

De deelnemers kunnen op drie locaties opstappen, de eerste vertrektijd is 8.00 uur. Kosten voor dit reisje zijn € 50,= voor leden en € 55,= voor niet leden. Aanmelden kan tot 8 april bij Annie Bruijstens, telefoon 06-20968561, Anneke Kraak 06-12742907 en Nel van der Oord 06-30963554 of per mail: anniebruijstens@gmail.com.

advertentie