Getuigen gezocht branden Wieringerwerf

advertentie

Wieringerwerf – De politie doet onderzoek naar de drie afzonderlijke branden in Wieringerwerf die vorige week hebben plaatsgevonden.

Kringloopwinkel

Het gaat hierbij om de brand bij een kringloopwinkel aan de Werfstraat op donderdagmiddag 6 april omstreeks 15:30 uur. Hierbij is een groot deel van het pand afgebrand.  Uit onderzoek komt naar voren dat het meer dan vermoedelijk gaat om brandstichting.

Brandjes Verbindingsweg

Tevens wordt de aandacht gevraagd voor twee kleinere brandjes; één bij de brandweerkazerne waarbij een fiets vlam heeft gevat en een containerbrandje, beiden aan de Verbindingsweg. Deze twee incidenten hebben kort op elkaar plaatsgevonden op zondagochtend 9 april tussen 04:00 en 05:00 uur. Er wordt nog onderzocht of de branden met elkaar verband houden. Vooralsnog zijn hier geen aanwijzingen toe.

Getuigenoproep
De politie is nog op zoek naar getuigen van deze branden. Heeft u informatie dat met bovenstaande incidenten te maken heeft en heeft u nog niet met de politie gesproken? Belt u dan s.v.p. met de politie via tel.nr. 0900-8844.Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

advertentie