Geslaagde laatste schoolweek Het Baken

advertentie

WIERINGERWERF – Waar in de een na laatste week van het schooljaar de onderbouw en de middenbouw op schoolreis gingen naar respectievelijk Sprookjeswonderland en Landgoed Hoederdaell stond de laatste week in het teken van afscheid nemen

Afscheid nemen van groep 8. De musical op de woensdag was zeer geslaagd en het toneeltalent kwam zeker naar boven. Nadat de leerlingen de musical hadden gezien werd groep 8 dan ook op gepaste wijze via een erehaag met veel high fives uitgezwaaid en succes gewenst op het voorgezet onderwijs.

Op donderdagmiddag stond de vossenjacht op het programma. Diverse vossen waren aanwezig in het dorp welke door de verschillende groepjes werden gezocht. Bij slagerij Poelsma stonden zelfs twee bbq’ende vossen. Alle kinderen en begeleiders werden getrakteerd op een hamburger beschikbaar gesteld door de slagerij. Na de regenbui ging dit heerlijke warme broodje er wel in! Ook de technieklessen werden afgesloten. Met zelfgecreëerde waterbanen werd op het schoolplein door de gehele school de banen uitgeprobeerd.

Hier kwam het unieke onderwijs waar Het Baken zich sterk voor maakt zeker tot zijn recht. De oudere en jongere kinderen waren samen bezig en leerden zo van elkaar. Een zeer geslaagde laatste week waarbij nu genoten gaat worden van de vakantie!

Fotos.: aangeleverd.

advertentie