Geslaagd Feest op de Haven

advertentie

MIDDENMEER – Jaarlijks terugkerend is het Feest op de Haven in Middenmeer, een dorpsfeest voor jong en oud, maar natuurlijk ook voor alle inwoners van Hollands Kroon en daarbuiten.

De aftrap van het Feest op de Haven was de MUDRUN. Daar waar in voorgaande edities teams zich konden inschrijven om deel te nemen aan diverse spelletjes, heeft de organisatie er dit jaar voor gekozen om een mudrun te organiseren. Momenteel een populair tijdverdrijf in Nederland voor jong en oud, en nu dus ook in Middenmeer, en dat gaf mooie plaatjes (zie foto). De plaatselijke brandweer assisteerde in het klaar maken van de modderbaan door water aan te voeren uit het kanaal. Naast de mudrun kon men zich ook vermaken op de kermis of wat eten en drinken in de Foodcorner.

Misschien volgend jaar de foodcorner wat meer aan laten sluiten bij de kermis dmv het plaatsen van tafeltjes en stoeltjes, zodat bezoekers, zeker met mooi weer, kunnen genieten van de kermissfeer en tegelijkertijd de inwendige mens verzorgen. Maar misschien liet de vergunning dat niet toe. 

advertentie