Geslaagd debat met Wieringer partijen

advertentie


Gelijk vanaf het begin trokken de partijleden flink van leer tegen elkaar. Zo passeerde onder andere het MFC in Den Oever en het sportpark aan de Belterlaan in Hippolytushoef de revue.

Er waren verschillende ideeën hierover, maar toch zijn ze het er over eens dat deze zaken zo spoedig mogelijk moeten worden opgelost. Volgens de PvdA, CDA en WR’05 is dit aan het eind van dit jaar geregeld. Alleen de VVD was wat terughoudend, omdat er toch nog hoge kosten aan zijn verbonden.

Wat betreft de bezuinigingen zijn alle partijen het er over eens dat het ambtelijk apparaat buiten schot moet blijven, omdat hier niet meer op kan worden gekort.

Waar wel op kan worden bezuinigd kwam niet echt uit de verf. Waarschijnlijk durft men zo vlak voor de verkiezingen het niet aan om concrete zaken aan te wijzen. Alleen het CDA ziet nog wel mogelijkheden in onder andere het openbaar groen en de onderhoud van de wegen.

Als u wilt kunt u de hele uitzending dinsdagavond om 19.30 uur nog een keer terugzien. Woensdag is er om 22.00 uur weer een rechtstreekse uitzending en dan vanuit het gemeentehuis in verband met de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen. Dit alles op het kanaal van de kabelkrant.

advertentie