Gelijkspel voor zaalvoetballers

advertentie

HIPPOLYTUSHOEF – Zaalvoetbalvereniging Succes 1 speelde hun 7e competitiewedstrijd thuis in de sporthal Wieringen tegen Scagha’66.

Succes speelde deze avond maar met één echte spits bij afwezigheid van P. Mulder, M. Hoekstra en J. van der Esschert.

Scagha zette Succes vanaf minuut één flink onder druk. Ze speelden in een hoog tempo. Hier had Succes moeite mee. Na het niet meelopen van één van de verdedigers van Succes wist Scagha te scoren, 0-1. Succes kreeg daarna meer vat op het spel van Scagha. Bart de Kleine scoorde de 1-1. De ruststand was 1-1.

In de 2e helft stond het als een huis verdedigend bij Succes. Scagha kwam er niet meer door heen. Ondanks de afwezigheid van bijna de complete voorhoede kreeg Succes meer kansen.

Na een prachtige één twee tussen Youri Jansma en Bart de Kleine wist Youri de 2-1 te scoren. Even later was het Bart de Kleine die na een geweldige solo de 3-1 wist te scoren. Succes bleef verdedigend goed overeind maar toch wist Scagha te scoren. Na een mislukt afstand schot kwam de bal bij hun spits terecht en die wist van dichtbij te scoren, 3-2.

Succes kreeg nog kansen om te scoren. In de allerlaatste seconde van de wedstrijd scoorde Scagha de gelijkmaker. Vanaf de zijkant punterde de spits van Scagha de bal snoeihard in de kruising, 3-3.

De opstelling: S. Doesburg (doel), M. Uijthof, R. Meilink, T. Jorna (allen achter), S. de Koning, Y. Jansma, B. de Kleine (allen voor),  J. van der Esschert(coach), P. Mulder (coach). Afwezig: M. Hoekstra

advertentie