Geen winst voor Vido

advertentie

WIERINGERWERF – Zaterdag 20 april was de eerste wedstrijd voor de jeugd van Vido in de voorjaarscompetitie. Voor de jeugd bestaat het seizoen uit drie competities. De najaarscompetitie welke op het veld gespeeld wordt, de zaalcompetitie en de voorjaarscompetitie. In de voorjaarscompetitie speelt de jeugd 6 wedstrijden en zit dus in een poule van 4 ploegen.

Zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen DTS uit Enkhuizen op het programma. Al snel bleek DTS feller te spelen en gretiger te zijn op de bal. Hierdoor konden zij makkelijker combineren en kansen creëren. Al vrij snel stond Vido met 1-0 achter en bleef het de gehele wedstrijd tegen een achterstand aankijken. Met rust stond het 4-1 voor DTS, waarbij Joost Gouwenberg het enige doelpunt voor Vido had gemaakt. Vido kreeg een aantal strafworpen, maar kon deze helaas niet allemaal verzilveren. De einduitslag was uiteindelijk 7-2 in het voordeel van DTS. Een wedstrijd waarin Vido te afwachtend speelde en hierdoor moeilijk in de wedstrijd kwam.

De strafworpenserie werd met 3-3 gelijk gespeeld; doelpunten werden gemaakt door Tristan Struik (2x) en Floor Schellevis.

De volgende wedstrijd is op zaterdag 11 mei uit tegen Apollo.

advertentie