Geen verslag van Halloween

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

Hippolytushoef – Waar was de lokale omroep RTVNoordkop bij de Halloweenmarkt? Elk jaar is dit een van de grotere evenementen in Hollands Kroon. Ook dit jaar was het weer een groot succes. Maar geen lokale omroep.

De reden hiervoor is gemakkelijk te verklaren. Ruim onvoldoende vrijwilligers bij deze club. Onze verslaggever die normaal de klusjes op Wieringen verricht was helaas niet in staat om deze avond te verslaan.

De lokale omroep heeft na de fusie van de vier gemeenten een enorm groot uitzendgebied gekregen. Zo groot dat het huidige oude team van het vroegere LOZ dit niet allemaal kan bolwerken.

Sinds de fusie zijn wij al op zoek naar vrijwilligers, maar zoals vele verenigingen kunnen ook wij hier moeilijk aan komen. Dat is de reden dat wij bij bepaalde evenementen of andere belangrijke zaken niet aanwezig kunnen zijn.

Daarom bij deze; Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij de lokale omroep en eens zien hoe het allemaal werkt? Neem dan contact met ons op. Wij zoeken allerlei mensen, jong en ouder, klein of groot, het maakt niets uit. Je tijd die je eventueel wil besteden kun je zelf bepalen. Wij wachten op je zodat wij verslag kunnen doen van de gehele gemeente Hollands Kroon.

Melden bij redactie@rtvnoordkop.nl

advertentie