Geen botsauto’s in Hippolytushoef, Nawijn de gebeten hond

advertentie

Brief aan raadsleden zorgt voor veel onbegrip in Hollands Kroon. Het verbod van burgemeester Nawijn om geen botswagens van de Fa. Jonker & Blokker meer toe te staan op de kermis in Hippolytushoef van 26 – 30 juli heeft veel kwaad bloed gezet bij zowel inwoners van Hippo als Hollands Kroon.

In die brief* aan alle raadsleden werd vermeld dat burgemeester Nawijn misbruik maakt van zijn machtspositie. Ook aan de Commissaris van de Koning die als enige de bevoegdheid heeft om tegen dit besluit op te treden werd dringend en met klem verzocht om Dhr. Nawijn tot de orde te roepen. 

Nagenoeg alle raadsleden hebben kennisgenomen van dit verzoek om zijn besluit ongedaan te maken. Er is echter door geen enkel raadslid actie ondernomen, als inwoner van Hippolytushoef en Hollands Kroon mag je toch op z’n minst verwachten dat erop gereageerd zou worden. Helaas is ook nu weer gebleken dat er totaal niet naar de inwoners geluisterd wordt en alleen maar als grootspaak voor de verkiezingen gebruikt werd.

Nu de nog opgekomen inwoners hun stem hebben uitgebracht blijkt dat ze als stem vee zijn gebruikt, en verder de komende vier jaar wat de politiek betreft nergens op hoeven te rekenen.
Voor de inwoners van Hollands Kroon is het te hopen dat er met een nieuwe burgemeester een totaal andere en frisse wind zal gaan waaien om de inwoners nog te verleiden toch weer naar de stembus te gaan.

Foto: Protestbord op Kerkplein Hippolytushoef

De redactie stelt zich niet aansprakelijk voor de inhoud van bovenstaand bericht.

advertentie