Gebrek aan vechtlust kost Succes de winst

advertentie

HIPPOLYTUSHOEF – Succes leek vooraf een ideale tegenstander aan FC Medemblik te hebben, vooral omdat zij na drie wedstrijden nog geen punten hadden binnen gehaald. Voor rust bleek het tegendeel het geval, want een goed spelend Medemblik was de baas over een matig spelend Succes.

Succes kwam voor rust maar twee keer in de buurt van de goal van de tegenstander, zonder dat er een open kans ontstond. Eigenlijk had Bart de Kleine vlak voor rust de enige kans om tot een doelpoging te komen. Succes speelde rommelig en er zat weinig lijn in.

In de achttiende minuut kwam Medemblik dan ook terecht op een 0-1 voorsprong, na een prachtige aanval die door de spits prachtig werd afgerond. Ook hierna bleef Medemblik het beste van het spel houden. Zodoende was de 0-1 ruststand een terechte ruststand.

Na de rust hetzelfde beeld, Medemblik bleef de bovenliggende partij. Zonder zelf in de problemen liep Medemblik terecht uit naar een 0-3 voorsprong. Pas in de laatste tien minuten gaf Succes enige druk op de tegenstander. In de 85ste minuut scoorde de Bruin de 1-3 na een frommelgoal. Meer zat dan ook niet in voor Succes en leed het een terechte 1-3 nederlaag.

Voor Succes is er de komende weken veel werk aan de winkel! De vechtlust ontbrak vandaag en dat zal de komende weken beter moeten, want anders komt een toppositie in de vierde klasse zomaar in het geding.

Volgende week speelt Succes het lastige uitduel op het slechte kunstgrasveld in Schagen. Voor trainer Wouter Rood zijn er komende week nog harde noten te kraken. Op naar Schagen!

Verslag: Hans Steigstra

advertentie