Fractieoverleg GroenLinks

advertentie

NIEDORP – Denk en praat mee met de fractie van GroenLinks op maandag 17 juni. Je bent van harte welkom bij de openbare fractievergadering, van 19.30 tot uiterlijk 22.00 uur in Dorpshuis Prins Maurits, Dorpsstraat 81 te Nieuwe Niedorp.

We bespreken de onderwerpen van de raadsvergaderingen van 20, 25 en 27 juni, maar iets anders aan ons voorleggen kan natuurlijk ook. Laat even weten.

Interessante onderwerpen zijn: op 20 juni (waarschijnlijk) de beleidsregels met betrekking tot de huisvesting van arbeidsmigranten; op 25 juni het gebiedsplan Wieringermeer; op 27 juni de kadernota (over de begroting 2019). De definitieve raadsagenda’s en de bijbehorende stukken kun je (binnenkort) vinden op de website van de gemeente.

Als u komt stuur dan een berichtje naar lilianpeters@hollandskroon.nl (fractie) en/of groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl (secretariaat). Zij zijn vrijwel altijd goed bereikbaar via deze mailadressen. Informatie over activiteiten en standpunten staat op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon. Volg ons ook op twitter: @GLhollandskroon.

advertentie