Fractieoverleg GroenLinks

advertentie

BARSINGERHORN – GroenLinks houdt op vrijdag 22 maart van 14.00 tot 16.00 uur een openbare fractievergadering in Het Ideeëntheater, Kreil 6, Barsingerhorn. Denk en praat met GroenLinks mee! Iedereen is van harte welkom.

Tijdens het fractieoverleg bespreken zij de agenda van de raadsvergadering van donderdag 28 maart, maar iets anders aan GroenLinks voorleggen kan natuurlijk ook! Laat het even weten. Op de agenda staan onder meer de volgende onderwerpen: budgetplafond 2019 Incluzio, kadernota erfgoed (komt er nu eindelijk een verantwoord monumentenbeleid?), verordening burgerinitiatief, verordening individuele studietoeslag participatiewet, Veilig Thuis begroting 2019 en enkele bestemmingsplannen. De raadsagenda en de bijbehorende stukken kun je vinden op de website van de gemeente.

Zij vinden het fijn om vooraf te weten wie er komen. Stuur even een berichtje naar lilianpeters@hollandskroon.nl (fractie) en/of groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl (secretariaat). Na de fractievergadering is er een bestuursvergadering, die alleen toegankelijk is voor GroenLinks-leden.

Wij zijn vrijwel altijd goed bereikbaar via bovenstaande mailadressen. Informatie over onze activiteiten en standpunten staat op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon. Volg ons ook op twitter: @GLhollandskroon.

advertentie