Floraviering in Oosterland gooit het over “ Een andere boeg”

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

OOSTERLAND – Op zondag 27 augustus staan de deuren van de Michaëlskerk in Oosterland weer open voor iedereen van ver en dichtbij die mee wil vieren, luisteren en zingen bij de “Floraviering” . Ieder jaar is er in Oosterland op de zondag tijdens de Flora-en Visserijdagen van Den Oever een viering.
Traditiegetrouw is dit een viering die bol staat van creativiteit, uitnodigt tot een lach en je tegelijk iets geeft om over na te denken.

Dit jaar gooit de jongerenwerkgroep het “Over een andere boeg” .
Een vis in zee neemt ons mee op reis. Onderweg gebeurt er van alles, zoals dat ook op de wal gebeurt. Geluk, ongeluk, gein en ongein, teleurstelling en geluk:
ze passeren allemaal de revue en de bijzondere ontmoetingen van Vis maken niet alleen Vis wijzer, maar hopelijk ook iedereen die de reis meemaakt.
De jongerenwerkgroep schreef niet alleen prachtige teksten, maar maakte ook fantasierijke figuren die de reis van Vis verbeelden. Een feest om naar te kijken!
Zo werd het een viering voor jong en oud, voor wie altijd bleef waar hij was en voor wie het over een andere boeg gooide of daarvan droomt.
De liederen worden voor en met de kerkgangers gezongen door het Michaëlskoor en de Kindercantorij o.l.v. Marco Mosk met Gerard Gerritse, contrabas en Jan Dekker, orgel.

De viering begint om 10.30 uur. Vanaf 10.15 uur wordt er ingezongen. Na afloop is er koffie/thee en gelegenheid elkaar te ontmoeten en na te praten. Iedereen is van harte welkom!
(Foto: Remco Zwart)

advertentie