Film Harmonie 100 jaar in 1987

advertentie

WESTERLAND – Zondagmiddag 28 oktober is in het Dorpshuis te Westerland weer een film van Piet Kraan te zien. ‘Harmonie 100 jaar in 1987’. Documentaire over het orkest en de festiviteiten die werden georganiseerd.

Het reünie-orkest onder leiding van Wim Rasch en het ‘totaal orkest’ met alle muziekverenigingen van Wieringen in Cinema De Haan. De componist Dirk Keyzer en dirigent André Kaart (dirigent van Westfries Mannenkoor). De voorbereidingen van de Revue met Coby Kila en Heleen Butijn. Het boek van August Pruimenboom, de intocht van de Avondvierdaagse, Carnaval, concert op ’t Hoekje. Dit alles opgesierd door de muzikale omlijsting van de aanwezigheid van De Harmonie. De veiling in Cinema De Haan onder leiding van Jan Rasch. Paalzitten achter Concordia met o.a. Wil Wigbout, touwtrekken. Beleef het Wieringen van de jaren tachtig opnieuw in een gezellige sfeer bij Marga in het Dorpshuis te Westerland.

Locatie: Dorpshuis Westerland aan de Westerlanderweg 61 te Westerland.
Zaal open: 14.00 uur, aanvang: 14.30 uur. De entree bedraagt  €7,50
Kaarten zijn vanaf (vrijdag) 19 oktober dagelijks verkrijgbaar op de Koogerweg 6 (Hippolytushoef) tussen 10.00 – 12.00 uur (kaarten bij het Dorpshuis indien er nog plaatsen zijn).
Tel. 0227- 591543)

advertentie