Etos in Nieuwe Niedorp

advertentie

Nieuwe Niedorp – In het winkelhart van Nieuwe Niedorp opent woensdag 23 november een nieuwe Etos. De winkel is van de ondernemers John en Ans van der Stoop. Zij hebben op dezelfde plek al jaren een drogisterij en gaan, samen met hun medewerkers, met Etos verder.

“Klanten krijgen bij ons keuze uit een groot en eigentijds assortiment”, vertelt John van der Stoop. “Ook kunnen zij elke week profiteren van scherpe en leuke acties.” Wie bij de opening wil zijn, is van harte welkom. Om 8.30 uur wordt het lint doorgeknipt. De eerste 500 klanten krijgen een gratis gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk.

De winkel is volgens de nieuwste Etos look & feel ingericht. De afdelingen zijn ruim van opzet en het assortiment wordt aantrekkelijk gepresenteerd. Er is een mooie beauty- en geurenafdeling met tips voor andere stijlen. Daar vinden klanten een groot aantal merken, zoals Etos eigen merk en Collistar – een merk dat al jaren bij John en Ans wordt verkocht. “Uiteraard geven wij graag persoonlijk advies over cosmetica en geuren”, aldus Ans van der Stoop.

Bij Etos in Nieuwe Niedorp kan iedereen terecht voor alle producten op het gebied van gezondheid, beauty, geuren, dagelijkse verzorging en babyverzorging. Ook verkoopt de winkel leuke cadeauartikelen. John en Ans bieden in hun Etos de vertrouwde extra service zoals de stomerij en het maken van pasfoto’s. De ondernemers en hun medewerkers nodigen iedereen uit om hun nieuwe winkel te bezoeken. “Kom langs! Het is gezellig in onze Etos, zeker op zaterdag 26 november. Dan hebben we een beauty evenement met een visagist. Wie van haar advies over huidverzorging en make-up wil krijgen, is van harte welkom. Klanten kunnen zich ook gratis laten opmaken.”

advertentie