Engelenhealing in Anna Paulowna

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

ANNA PAULOWNA – Op zondag 24 september verzorgen Karin en Robert Gilhuijs in haar praktijkruimte, Molenvaart 297 in Anna Paulowna, een Engelenhealing.

De ochtend zal worden geopend met een algemene groepsboodschap van Aartsengel Raphaël en de Engelen van het Licht en een inleiding, waarna Robert vanuit meditatieve staat een groepshealing zal geven en de groep en ieder individueel zal aanraken met de genezende energie die de Engelen van het Licht ons toesturen. Tijdens de healing kan vanuit de energie bewustwording ervaren worden en kunnen pijnplekken, aangeraakt en getransformeerd worden. Daarnaast zal er diepe geestelijke rust ervaren kunnen worden. Na de healing zal Karin de aanwezigen waar nodig helpen en begeleiden bij vragen. Het belooft een mooie en energievolle ochtend te worden die geschikt is voor jong en oud.

Robert geeft al jaren in zowel groepsverband als op individuele basis healingen en begeleidt samen met Karin de mensen op hun weg van transformatie, zelfgenezing en omvorming.

De ochtend begint om 11 uur en duurt tot ca. 12.30 uur. Het zal een inspirerende ochtend worden.

Karin Gilhuijs is docent en bloesemtherapeut en geeft samen met Robert spirituele life-coaching in hun praktijk voor spiritualiteit en innerlijke bewustwording in Anna Paulowna, daarnaast duidt zij vanuit een esoterische invalshoek horoscopen. Robert Gilhuijs is auteur en docent, geeft lezingen, engelenreadings en engelenhealings.

Voor verdere informatie en/of opgave deelname  kunt u terecht via de website www.karoszorg.nl of 0223-522149.

advertentie