Eerste hulpverlenersdag Hollands Kroon groot succes (video)

advertentie

WIERINGERWERF – De eerste hulpverlenersdag van Hollands Kroon was afgelopen zaterdag een groot succes. Hulpdiensten, jongerenwerk en de buurtbemiddeling waren aanwezig.

Bij de hulpdiensten was het basis team politie Heerhugowaard waar de politie van Hollands Kroon onder vallen goed aanwezig. Met vrijwel alle onderdelen stonden zij op de Robbenplaat met verschillende demo’s.

Na de opening door burgemeester Nawijn was het aan de brandweer van blusgroep Wieringerwerf om een eerste demo te brengen en in samwerking met de aanwezige politie en ambulance werd er een ongeval nagespeeld.

Voor het publiek was er veel te zien en te vragen, zo men kon terecht bij de de KNRM, bergings bedrijf Haulo, het Rode Kruis, kijken in een ambulance, brandweerwagen of bij de politie voertuigen. Jongeren konden vandaag met hun vragen terecht bij LINK! Jongerenwerk. Inwoners met problemen konden naar de stand van Incluzio om samen te bespreken waar hulp bij nodig is.

Een mooie dag die zeker een vervolg krijgt aldus Annelot Tigchelaar mede organisator van deze eerste hulpverlenersdag van Hollands Kroon.

Noordkop Nieuws video verslag & reportages

advertentie