Eerste Hollands Kroonse Beursvloer

advertentie

WIERINGERWAARD – De Hollands Kroonse Uitdaging presenteert donderdag 22 november de eerste Hollands Kroonse Beursvloer. Het leukste maatschappelijke evenement dat gehouden wordt  in dorpshuis De Oude School aan de Populierenlaan in Wieringerwaard.

“De Hollands Kroonse beursvloer is een informeel evenement waarbij vraag en aanbod in vrijwilligerswerk centraal staan. Heb je als bedrijf kantoorartikelen over? Of vindt u het belangrijk dat je medewerkers eens iets voor een ander doen? Dan ontmoet je tijdens de beursvloer verenigingen en maatschappelijke organisaties die hulp nodig hebben. Uitgangspunt is hulp met gesloten beurzen”, aldus Ivo de Block namens de Uitdaging.

Tijdens de beursvloer handelen bedrijfsleven en non-profitorganisaties in kennis, materialen, sociale activiteiten en klussen. De Hollands Kroonse Uitdaging verbindt de partijen zo met elkaar. Enerzijds de maatschappelijke organisaties die een vraag hebben en anderzijds het bedrijfsleven die hier een invulling aan geven. “En tijdens de beursvloer worden live deze zogeheten ‘matches’ gesloten.”

Ivo komt zaterdag 10 november naar de Noordkop studio om in het programma Noordkop Nieuws uitleg te geven wat evenement eigenlijk allemaal inhoud. Wil je meer weten? Luister dan zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur naar Noordkop Nieuws op Noordkop Radio.

advertentie