Eenakter ‘Vertwijfeld’ in de Cultuurschuur

advertentie

WIERINGERWERF – Karin Gaasbeek en Jacolien van Kooten in de rollen van moeder en dochter. Bij moeder is op jonge leeftijd de diagnose dementie, ziekte van Alzheimer, gesteld. Over de dilemma’s zoals kwaliteit van leven, ontkenning, verlies van zelfstandigheid, regie, onmacht, veiligheid en loyaliteit.

De intentie om het samen te volbrengen en de grenzen die steeds verder worden overschreden. Over de geleidelijke rolomkering, die in het leven van de dochter sluipt en de beleving van moeder en dochter, hun werelden die steeds meer van elkaar vervreemden. Deze voorstelling is een vervolg op de eerste succesvolle productie “Verdeeld”, die vorig jaar vele bezoekers trok.

Het Netwerk Dementie Noord Holland Noord biedt iedereen die werkzaam is in de dementiezorg, beroepshalve en/of als vrijwilliger, gratis toegang tot de theatervoorstelling Vertwijfeld. Ook mensen die hier (nog) niet mee te maken hebben zijn van harte welkom te komen kijken. Het is een gegeven waarmee veel mensen vroeg of laat mee te maken krijgen. De voorstelling wordt gespeeld op donderdagmiddag 17 mei en begint om 15.00 uur, vanaf 14.30 staat de koffie en thee klaar en na afloop om ongeveer 16.00 uur is er volop gelegenheid om na te praten. Reserveren kan bij secretaris@decultuurschuur.nl of bij l.rijk@geriant.nl , maar gewoon komen kan ook.

 

advertentie