Eén van de laatste duikers aangebracht

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

(door: Theo Moras)

ZIJDEWIND – De werkzaamheden aan de N 241 vorderen gestaag. Bij de reconstructie van de N241 is één van de laatste duikers op zorgvuldige wijze door Boskalis geplaatst in de toerit naar het bedrijf en de woning Provinciale weg 22 wat na de voltooiing in Priggeweg 22 wordt veranderd.

Doordat de meeste sloten zijn aangepast en voor de herinrichting verplaatst moesten worden zijn er nieuwe duikers aangebracht en damhekken geplaatst. Inmiddels wordt de overtollige grond afgevoerd en het zandbed  met nog een laag puinsteen als fundering laag voor de paralelweg aangebracht.

Het is de bedoeling dat maandag na Hemelvaartsdag weer een gedeelte van de paralelweg van de eerste asfalt laag wordt voorzien en aansluit op de bestaande provinciale weg wat ook voor een gedeelte als paralelweg gebruikt zal gaan worden.

Wanneer de hoofdrijbaan tussen de nieuwe rotonde bij ’t Veld en de bestaande bij Zijdewind onderhanden wordt genomen kan het verkeer van deze paralelweg gebruikmaken. De verwachting is dat wanneer alles volgen planning verloopt de nieuwe N 241 volledig eind 2017 in gebruik zal zijn genomen.

advertentie