Een reis over West-Wieringen in de jaren 80

advertentie

WESTERLAND – Zondagmiddag 4 en 11 maart 2018 is er in het Dorpshuis te Westerland weer een film van Piet Kraan te zien. De film kreeg de titel ‘Een reis over West-Wieringen’ mee. Vanuit Hippolytushoef met Ceriel & Roos door de Hoofdstraat (verbouwing Hotel de Haan tot winkel van Jan Vonder en de juwelierszaak van Dirk Tijsen)

Tante Anna Lont in haar boerderij, Jan Koops sr. voert zijn wilde eenden, Rein Bloemendaal met zijn hondje bij de vroegere woning, op Oosterklief de boerderij van Cees en Carrie Tijsen en jr, Dirk Bekendam in zijn Messersmith (auto), Boershart op de Haukes en Piet Mostert (91 jaar) in zijn boerderij op de Westerlanderweg. Maar ook het laatste boelhuis bij de erven Hoekstra, Peet Stichter en de bouw van de Dentele en Dolven, Jan Stadig en Riekus Homan en meer… Het is allemaal te zien in deze film gemaakt door Piet Kraan. Beleef het Wieringen van de jaren tachtig opnieuw in een gezellige sfeer in het Dorpshuis te Westerland.

Locatie: Dorpshuis Westerland, Westerlanderweg 61 in Westerland

Zaal open: 14.00 uur
Aanvang: 14.30 uur
Entree: EURO 7,50

Kaarten: Zijn vanaf (vrijdag) 23 februari dagelijks verkrijgbaar op de Koogerweg 6 (Hippolytushoef) tussen 10.00 – 12.00 uur (kaarten bij het Dorpshuis indien er nog plaatsen zijn).
Tel. 0227- 591543

advertentie