Een muzikale voorjaarsreis langs de elementen Water & Vuur!

advertentie

WIERINGERWAARD – Op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart presenteert de muziekvereniging Wieringerwaard het Water & Vuur Concert

Het deel water leidt langs de stroom van de rivier. U maakt een muzikale bergwandeling waarbij de klanken weerkaatsen in de vallei. Mist zorgt voor verwarring maar gelukkig wordt het weer helder. De reis gaat verder langs de ijsvlaktes van Antartica. In het andere deel, ‘vuur’, bezoekt u diverse landen op muzikale wijze en hoort u energieke stukken met veel opzwepende ritmes. Geniet van melodische percussie en swingende trompetpartijen.

Water & Vuur vindt plaats in dorpshuis De Oude School aan de Populierenlaan in Wieringerwaard en vangt beide avonden aan om 20:00 uur (zaal geopend vanaf 19:30 uur). Heeft u interesse, wees er dan snel bij want voor beide avonden zijn nog enkele kaarten te koop.
Kaartverkoop 
Kaarten voor Water & Vuur kosten €12,50 en zijn te koop bij Van Zijl aan de Molenweg in Wieringerwaard. Ook kunt u de tickets kopen via de website van de vereniging www.muziekverenigingwieringerwaard.nl, er komen dan nog wat administratiekosten bij.

advertentie