Ebonit Saxofoonkwartet in Hippolytushoef

advertentie

HIPPOLYTUSHOEF – Zondag 25 februari om 15.30 uur zal er weer een kroonconcert plaatsvinden in de Hippolytuskerk aan het Kerkplein in Hippolytushoef.

Er wordt opgetreden door:  Het Ebonit Saxofoonkwartet bestaande uit Vitaly Vatulya – sopraansaxofoon, Dineke Nauta – altsaxofoon, Johannes Pfeuffer – tenorsaxofoon en Paulina Kulesza – baritonsaxofoon.
Het Ebonit Saxofoonkwartet is een jong sprankelend ensemble, dat sinds zijn oprichting in 2011 een breed repertoire heeft opgebouwd. Het enthousiaste viertal uit Rusland, Nederland, Duitsland en Polen sleepte verschillende eerste prijzen weg op concoursen. De musici spelen buitengewoon homogeen en spannend, en beheersen hun instrumenten tot in de puntjes! Op dit moment studeren zij in de Master van de Nederlandse Strijkkwartet Academie.

Het internationale bekende kwartet speelde o.a. in het Concertgebouw, Het Muziekgebouw aan het IJ en andere toonaangevende muziekzalen. Zij spelen werken van Antonín Dvorák en Alexander Glazunov. Ook zal “Molpe – Syrène variaties” van Geert Schoonbeek ten gehore gebracht worden.

Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar in de kerk en via de website www.dekroonconcerten.nl of per telefoon bij Gerda Visser: 0227 59 25 09
foto: het Ebonit kwartet  (fotocredits: Michal Grycko)

advertentie