Dubbele match voor De Helderse Uitdaging

advertentie

DEN HELDER – Een mooiere match kan de Helderse Uitdaging zich niet wensen. Zowel een aanvraag als aanbod van dezelfde organisatie binnen een week realiseren. Het gebeurde bij Reddingmuseum Dorus Rijker.

Stoelen voor Linie College
Twee weken geleden kreeg de Helderse Uitdaging een vraag én aanbod van Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijker. Het museum hadden 16 mooie stoelen over, of de Uitdaging niet een organisatie wist die deze nog goed konden gebruiken. En dat wisten zij zeker! Het Linie College had zich namelijk net ingeschreven voor het meubilair dat Omnyacc aanbood, waaronder stoelen. Deze match was dus snel gemaakt. Samen met de een groepje vrolijke leerlingen kwamen de leerkrachten de stoelen ophalen.

Beeldschermen van ICT vanaf Morgen
Naast het aanbod stelde het museum ook een vraag aan de Helderse Uitdaging: ze waren op zoek naar twee identieke 22/23 inch beeldschermen. Ook voor die match was geen lange zoektocht nodig, want ICT vanaf Morgen is vriend van de Uitdaging en stelt regelmatig hun producten beschikbaar. Een belletje was genoeg om deze vraag te honoreren. ICT vanaf Morgen leverde met veel plezier de beeldschermen, die inmiddels ook al zijn geïnstalleerd. Kom ze gerust bewonderen bij Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijker.

advertentie