Doet & Ontmoet De Ruimte Wieringerwerf

advertentie

In november is er van alles te beleven op de Doet & Ontmoet in Wieringerwerf. Daarom hebben we een klein overzichtje gemaakt van de activiteiten die er te beleven zijn.

Heb je vragen over je ipad, laptop of mobiel, kom dan 8 november. Caitlin helpt je met deze vragen op weg. Op 15 november komt de wijkagent. Je kunt dan vragen stellen over veiligheid in en om huis of bijvoorbeeld hoe je veilig kunt pinnen. Dit is de kans om in gesprek te gaan met de wijkagent onder het genot van een kop koffie.

Het uitje naar De Boet staat op 29 november. In verband met het beperkte aantal zitplaatsen is opgave voor dit uitje belangrijk. Je kunt je tot 16 november opgeven bij Doet & Ontmoet en de kosten zijn €5,-.
Iedere donderdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur
1 november

8 november Wegwijs op de laptop, ipad en mobiel

15 november Informatie wijkagent

22 november Keezenspel

29 november Uitje naar De Boet

Op 22 november gaan we met het Oud Hollandse Keezenspel aan de gang. Heb je geen ervaring met het Keezenspel en lijkt het je leuk om dit uit te proberen, sluit dan aan!
Meedoen mag maar moet niet. Deze ochtend kun je net als altijd genieten van een kop koffie en ontmoeting en er is geen verplichte deelname aan activiteiten. Het is wel een mooi moment om iets uit te proberen. Voor sommige activiteiten wordt er een kleine bijdrage gevraagd en voor koffie en thee een vrijwillige bijdrage.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens naar de Doet&Ontmoet Wieringerwerf iedere donderdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur.
Meer informatie: Servicepunt Wieringerwerf Wonen Plus Welzijn
Cultuurschuur, Loggersplein 1, 1771 CE Wieringerwerf
Tel.: 0227 600079 Bereikbaar: ma t/m vrij 9:00 -12:00 uur
Mail: wieringermeer@wonenpluswelzijn.nl

advertentie