Dodenherdenking live op Noordkop Radio

advertentie

(foto archief noordkopnieuws)

Op vrijdag 4 mei herdenkt Nederland de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Noordkop Radio zendt de herdenkingsdienst, welke plaats vindt vanuit de Hippolytuskerk in Hippolytushoef live uit. Deze herdenkingsdienst staat dit jaar in het teken van de bombardementen op Westerland.

De herdenking heeft als titel “Weet je wat voor dag het vandaag is?” en gaat over een tragisch voorval dat plaatsvond op 21 augustus 1940, toen een Engelse bommenwerper boven de Westerlanderlaan zijn bommen loste.

De uitzending begint om 18.00 uur vanuit de studio van Noordkop Radio. Om circa 18.20 wordt overgeschakeld naar de Hippolytuskerk voor de herdenkingsdienst. De herdenkingsdienst begint om 18.30 uur. Het aangepast programma op Noordkop Radio duurt tot 21.00 uur, daarna volgt de normale programmering.

Door dit aangepast programma wordt ‘De Zwetsshow’ een uur naar voren geschoven en is van 17.00 tot 18.00 uur. Noordkop Radio is te beluisteren via de ether op 106.6 FM, via de kabel op 89.0, Ziggo kanaal 43 (tv) en 918 (radio), de Noordkop App (voor IOS en Android) en via de livestream op Noordkopnieuws.nl

advertentie