DierenOpvang DierenAmbulance zoekt collectanten

advertentie

Regio – Van 17 tot 22 april 2017 is de collecte van DierenOpvang en DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon in het werkgebied Hollands Kroon. In deze week zetten de collectanten in de regio zich in voor dieren in nood.

Omdat vele handen licht werk maken, is de stichting op zoek naar tientallen collectanten om de huidige vrijwilligers te helpen. Samen maken we de opvang en het vervoer van dieren mogelijk.

“Ik zet me dit jaar met veel plezier in voor de collecte. Door slechts twee uur te collecteren in mijn eigen omgeving kan ik een groot verschil maken voor de dieren in de regio. Per persoon levert een avond collecteren al snel € 80,- op,” aldus Miriam Hooij, vrijwillig collectant.

Dringend nodig
De collecteopbrengst is dringend nodig voor de dagelijkse verzorging van de dieren die verblijven in het asiel en om ervoor te zorgen dat de dierenambulance kan blijven rijden. De zorg voor de dieren, maar ook de zorg voor hun verblijven, omgeving en vervoer kosten veel tijd en daarvoor is de stichting afhankelijk van vrijwilligers die zich hiervoor willen inzetten.

Honderden dieren
In de DierenOpvang worden jaarlijks honderden dieren opgevangen en vervoerd door de DierenAmbulance. Via een actief beleid probeert het asiel nieuwe geschikte tehuizen voor deze dieren te vinden. En het lukt steeds, zelfs voor oude en verwaarloosde dieren. Een langere verblijfsduur van de dieren en hoge medische kosten zijn hiervan wel het onvermijdelijke gevolg. Dat alles kost natuurlijk veel geld. Extra financiële hulp voor het werk heeft de stichting dan ook broodnodig. Collectanten in de kernen Slootdorp, Niedorp, Middenmeer, Wieringerwerf en Kreileroord kunnen het verschil maken.

Aanmelden
Doneert u twee uur van uw vrije tijd voor het DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon? U kunt zich aanmelden via fondo@gevenomgeven.nl of via 06-27566721. U kunt natuurlijk ook altijd uw gegevens (naam, telefoonnummer en adres) achterlaten bij het asiel in Tuitjenhorn.

advertentie