Dennis Heijnen van CDA stelt zich voor (VIDEO)

advertentie

HOLLANDS KROON – De 30-jarige Dennis Heijnen is lijsttrekker voor het CDA voor de Provinciale Staten van Noord-Holland.

Hij is opgegroeid in Huizen en woont nu in Amsterdam. Als fractievoorzitter heeft hij de provincie in de afgelopen vier jaar goed leren kennen en weet hij wat er speelt.

Een partij die open staat voor iedereen die normen en waarden hoog in het vaandel heeft staan. Voor iedereen die beseft dat niemand het alleen kan in de wereld en die wil zorgen voor de schepping, voor mens, dier en milieu. Iedereen die onze idealen deelt, is meer dan welkom om mee te doen.

Noord-Holland staat voor grote uitdagingen. Het gaat goed met Nederland en met Noord-Holland, het is voor bijna iedereen goed toeven. Maar de economische groei en de grote populariteit van de provincie hebben ook hun keerzijde. Er is bijna geen geschikte en betaalbare woning meer te vinden. Toeristen bezoeken allemaal dezelfde plekken en zorgen daar voor overlast. Sommige snelwegen en OV-verbindingen raken overvol. De energietransitie vraagt nu om een serieuze en haalbare aanpak en de culturele sector is de laatste jaren flink uitgekleed. Dennis zit bomvol ambitie om daar iets aan te doen.

advertentie