Deen wint Succes Award 2016

advertentie

Deen Supermarkten is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de categorie Supermarkten.

Het bedrijf is volgens de Nominatiecommissie ‘een van de betere supermarkten van Nederland’. De jury looft de toekomstvisie van de keten en de mate waarin deze anticipeert op nieuwe ontwikkelingen in de samenleving.

“De keten onderscheidt zich op drie heldere en zichtbare punten”, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. “Ten eerste, assortiment: op het gebied van bloemen is Deen de beste van Nederland, vaak zelfs beter dan de bloemist. Ten tweede, keuken: eigen koks in eigen keuken maken de beste maaltijden in de sector. Alles dagelijks vers, geen conserveringsmiddelen en altijd maximaal vier dagen houdbaar mits gekoeld bewaard. Ten derde, de bedrijfsleiders: de helden van de buurt en het gezicht in de wijk. Zij zijn het die hun medewerkers inspireren tot een klantgerichte, servicegerichte en vriendelijke houding – precies waar Deen bekend om staat.”

De jaarlijks terugkerende ondernemersprijs wordt toegekend aan bedrijven die binnen hun branche vooruitstrevend en/of excellente resultaten hebben behaald.

Bron.: levensmiddelenkrant.nl

advertentie