De Wieringer kalender 2018

advertentie

Het Wieringer Skuutje is nauw betrokken bij de activiteiten van de stichting Onderdak Nautisch Erfgoed Wieringen (ONEW). Deze stichting is bezig een werkplaats op de vernieuwde haven van Den Oever te realiseren.

Deze werkplaats en tevens ontmoetingsruimte is bestemd voor de schepen die komen te liggen in de Historische Hoek.  Om de activiteiten van de ONEW te financieren is nu het initiatief genomen voor deze Wieringer kalender.

De kalender is mede tot stand gekomen met steun van Burghout Design & Druk uit Hippolytushoef De voorpagina bevat de dagen van de maand en een foto die ergens onlangs of in het verleden op Wieringen genomen is.  De foto op de voorkant van elk kalenderblad kan, nadat de maand is gepasseerd, via aangebrachte perforaties worden losgescheurd en als ansichtkaart verstuurd worden.

De Wieringer kalender 2018 kost € 8,95 en is te koop via internet op www.onew.nl/kalender ( als de kalender besteld én betaald is, wordt hij thuis bezorgd )

Den Oever: Bij de Kade, Hofstraat 72
Hippolytushoef: Wieringer boekhandel, Kerkplein 27

De kalender is tot stand gekomen met behulp van zogenaamde maandeigenaren, dit zijn 12 bedrijven die ieder een maand geadopteerd hebben.

Bouwbedrijf Hollands Kroon, restaurant Bij Ons Thuys, Kater Funsport, Villa Nieuwland, Dekamarkt, Dintex, garage Den Das, Kleine Wieringen, onderzoeksbureau MEA-nl, Motosport, ten Brinke en Uit Eigen Streek Delicatessen en Cadeaus.

advertentie