De stem van Hollands Kroon

advertentie

Wieringerwaard – Eetcafé Het Wapen van Wieringerwaard gaat in samenwerking met de Liaison Studio uit Wieringerwerf op zoek naar de beste zanger(es) van Hollands Kroon.

Door de vele muzikale activiteiten die plaatsvinden in Het Wapen van Wieringerwaard komen wij er steeds meer achter dat er veel verborgen zangtalent uit de regio is. Samen met de Liaison Studio willen wij mensen een kans geven om hun muzikale kwaliteiten naar voren te brengen middels deze talentenjacht.

De voorrondes voor De Stem van Hollands Kroon zijn op de volgende zondagmiddagen v.a. 17.00 uur: 18 juni, 25 juni, 2 juli.
De finale is op zaterdagavond 15 juli v.a. 20.00 uur.
Deelname is natuurlijk gratis.

De jury bestaat uit regionale artiesten en muziekkenners en de presentatie is in handen van ook alweer een regionale artiest, Patrick Kramer!

De prijzen die te winnen zijn, zijn niet mis. De 1e prijs is een single opname bij de Liaison Studio, de 2e prijs is een optreden in Het Wapen van Wieringerwaard.

En de nummers 1, 2 en 3 mogen gezamenlijk optreden op Pauwenpop 2.0, het derde weekend van augustus 2017. 

Dus ben jij of ken jij dat regionale zangtalent en durf jij deze uitdaging aan? Geef je dan nu op via de mail, mariska@dekleine.net

 

advertentie