De Noordkop Muziek Tip

advertentie

MUZIEKTIP – Iedere week zetten we een plaat in de spotlights, en dit jaar proberen we zoveel mogelijk een Nederlands product/Artiest te kiezen. En ook deze is dat weer geluk want de tip komt deze week uit Almelo.

Zij is de leadzangeres van The Common Linets en was in seizoen 4 jurylid van The Voice Of Holland, Ilse DeLange. Voluit heet de Almelose: Ilse Annoeska de Lange.

Haar carriere begon al op 8 jarige leeftijd als playbackartieste en dat deed ze ze goed want daar won ze diverse wedstrijden mee. Het grote publiek maakte kennis met Ilse in 1998 met de single ‘I’m Not So Tough’. Daarna heeft ze een hele berg singles uitgebracht met als meest succesvolste: ‘So Incredible’ een nummer 6 in de hitlijsen, ‘Puzzele Me’ kwam tot de 5de plaats en de hitlijsten en  ‘Miracle’ een nummer 1 notering, 

In 2014 deed ze samen met Waylon mee aan het  Eurovisiesongfestival in Denemarken. Daar eindigde ze als tweede met ‘Calm After The Storm’. Die track scoorde ook goed in het buitenland want in België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk werd de plaat een top 10 notering.

Terug naar het nu, want ze heeft een nieuwe single uit ‘Ok’ en die hebben we deze week verkozen tot Noordkop Muziek Tip en daarom hoor je hem extra veel!

106.6 FM | Kabel 89.0 | Ziggo 918 | DAB+ 6A | Noordkop App

advertentie