De laatste……..

advertentie

HIPPOLYTUSHOEF – Het is zover, de laatste Belpraet is gestencild, geraapt en geniet. Na 37 jaargangen zal de laatste editie zich een weg vinden naar de leden.

Het blijft gek. Iedereen begrijpt dat de tijden zijn veranderd en dat de wereld digitaliseert. Maar als dan eenmaal de laatste Beltpraeten klaar liggen voor distributie, geeft dat toch een vreemd gevoel.

Het was daarom nu ook het moment voor vv Succes en hv Tonegido om alle Beltpraet vrijwilligers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Ze werden in de Toko ontvangen met koffie en gebak, die werd aangesneden daar Marja van Dijk. Iedereen kreeg een bloemetje en een bedank-kaartje met daarop 100 woorden van Bart Lankester over het  “instituut Beltpraet”. Vervolgens werd er een groepsfoto gemaakt om alle trouwe rapers, nieters, stencillaars, penningmeester en bezorgers te vereeuwigen. Normaals grote dank aan iedereen voor de afgelopen 37 jaar. Een periode om trots op te zijn!

In het vervolg kan iedereen zijn kopie voor dewebsite blijven sturen naar Marja J.van.dijk44@quicknet.nl en ook naar communicatie@vvsucces.com

U kunt zich aanmelden op de website van succes voor de digitale nieuwsbrief. Dan ontvangt u via de e-mail  periodiek de meest recente geplaatste artikelen keurig op een rij.

advertentie