De Bonkte Hongd Loop

advertentie

WESTERLAND – Op zondag 16 september zal de eerste editie van de Bonkte Hongd Loop plaats gaan vinden. Dit is een grootschalige sponsorloop met dit jaar als goede doel de dierenambulance Den Helder-Hollands Kroon. De KDA (kleine dierenambulance) is aan vervanging toe en daar hoopt Bianca Udding van de lunchroom een deel aan te kunnen bijdragen.

Deelnemers (maximaal 250) kunnen zich opgeven en geld inzamelen via supp.to/dierenambulance en sponsoren kunnen via die pagina aan de deelnemers doneren. 

Deelnemers kunnen zich opgeven om 5,5 km te gaan wandelen of hardlopen en met of zonder hond. Halverwege het parkoers zal dan ook een drinkplek voor de honden worden ingericht. Als de deelnemer meer dan €100 inzamelt dan ontvangt hij een sjaaltje voor de hond met de tekst; ‘ ik Ben Een Super Hongd ‘. Ook krijgt elke deelnemer een goodiebag waar verschillende bedrijven gratis proefpakketjes, koekjes en folders voor leveren, en een mooi vaantje.

Achter de lunchroom op de Westerlanderweg 25a zal een markt zijn waar verschillende lokale ondernemers hun, dier gerelateerde, spulletjes verkopen en uitleg geven. Aan een kraampje zijn geen kosten verbonden mits degene zelf voor een kraam/tafel zorgt.

 

 

advertentie