Dagje bij de Boer Dag

advertentie

‘T VELD – Zes boerenbedrijven, aangesloten bij de coöperatie van Beemster kaas, openen zondag 7 april hun erf voor publiek onder de noemer ‘Dagje bij de Boer Dag’. Eén van deze bedrijven is van familie Veldman uit ’t Veld.

Op deze duurzame boerderij wonen Joep, Constance en hun kinderen Lenthe en Gijs samen met Herdershond CJ, kat Kees, 2 paardjes, kippen en 100 melkkoeien en wat kalfjes. Onlangs hebben zij hun Beemster Boerderijwinkel geopend, waar je heerlijke Beemster kaas kunt kopen. Binnenkort openen zij ook hun eigen vergaderlocatie en gaan zij groepsrondleidingen verzorgen. Tijdens Dagje bij de Boer Dag kun je zowel de Boerderijwinkel als de vergaderlocatie komen bekijken.

Er valt genoeg te beleven bij de familie Veldman, voor de kinderen zijn er leuke activiteiten. Je kunt meedoen aan een kruiwagenrace, of een rondje rijden op het skeltercircuit. Misschien mag je de pony Beauty wel aaien of borstelen, of je met blote voeten wagen op het blotevoetenpad. Ook is er een leuke speurtocht waaraan je kunt meedoen, je leert er van alles over de koeien, boerderij en kaas. En als het weer het toelaat gooit boer Joep rond 12 uur de staldeur open voor de koeien en mogen ze de wei in. Iedereen is van harte welkom op zondag 7 april van 11.00 tot 16.00 uur aan de Doorbraakweg 6 in ’t Veld. Meer informatie is te vinden op www.dagjebijdeboerdag.nl/boerderij-fam-veldman

advertentie