Dagje bij de boer dag

advertentie

Dagje bij de boer dag - Fam. Groot en hun oppaskinderen (foto aangeleverd)

WIERINGERWERF – Zes boerenbedrijven, aangesloten bij de coöperatie van Beemster kaas, openen op zondag 7 april hun erf voor publiek onder de noemer ‘Dagje bij de Boer Dag’. Eén van deze bedrijven is van familie Groot uit Wieringerwerf.

Alweer voor de vierde keer kun je tijdens Dagje bij de Boer Dag hier een bezoek brengen. Carolien, Edwin en Laura ontvangen je hier graag samen met hun twee honden Bo en Tess, vijf katten en zo’n 100 koeien en 65 stuks jongvee. Bij familie Groot op de boerderij staan verschillende activiteiten op het programma.

Zo kun je knuffelen met knuffelkoe Sientje, of met een van de kalfjes. Misschien mag je een van de koeien wel een koeienkoek geven! Altijd al willen weten hoe een melkrobot nu precies werkt? Deze kun je van dichtbij komen bekijken! Of doe mee aan de leuke speurtocht in de stal waarbij je van alles te weten komt over koeien en de boerderij. Ook kun je je uitleven op het springkussen, je laten schminken of lekker komen knutselen en kleuren. Bij een aantal kraampjes met streekproducten en een Foodtruck kun je terecht voor de lekkere trek. Iedereen is van harte welkom op zondag 7 april van 11.00 tot 16.00 uur aan de Schervenweg 22 in Wieringerwerf. Meer informatie is te vinden op https://www.dagjebijdeboerdag.nl//boerderij-fam-groot

 

 

advertentie