D66 Hollands Kroon trots op verrassende kandidatenlijst

advertentie

WIERINGERWEF – Opgetogen stelt D66 Hollands Kroon haar kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 voor.

Zo komen zij m/v uit de financiële wereld, de krijgsmacht, het onderwijs, de zorg, uit alle hoeken van Hollands Kroon, zijn ze tussen de 19 en 70 jaar en allemaal vinden ze samenwerken met inwoners cruciaal. Hun opzet is dan ook om mee te denken over gemeentelijk beleid, toe te zien op lokale uitgaven en voorstellen van inwoners daarbij als uitgangspunt te nemen.

Even voorstellen

Liesbeth Vlietstra-Wouterse – Wieringerwerf
Maarten Versluis  – Westerland
Sonja Mulderij  – Hippolytushoef
Janine Glas  –  Nieuwe Niedorp
Francisca Croes-Brinkhof  – Nieuwe Niedorp
Jan van den Berg  – Breezand
Ina Kuijper   –  Wieringerwerf
Inge Zwaan  – Hippolytushoef
Job Laghuwitz  – Breezand
Piet-Wim Klaver  – Nieuwe Niedorp

Samen met inwoners
Hollands Kroon heeft ruimte. Daarom willen de D66’ers samen met inwoners over de inrichting van die ruimte nadenken. Verder willen zij culturele en recreatieve voorzieningen behouden en versterken. Een ander punt is schoolcentra voor kinderen van 2 tot 18 jaar bundelen en waar mogelijk opleidingen afstemmen met de vraag van lokale werkgevers.

Samen met de regio
Hollands Kroon heeft ook ruimte voor economische groei. Daarom willen de kandidaten met andere gemeenten goede wegen, fiets- en wandelpaden behouden. Met werkend openbaar en alternatief vervoer willen de D66’ers deze voorzieningen bereikbaar houden voor alle doelgroepen. Volgens hen blijven deze standaardvoorzieningen met een sober uitgavenbeleid in de toekomst betaalbaar.

https://hollandskroon.d66.nl/content/uploads/sites/238/2017/10/D66-verkiezingsprogramma-2018.pdf

Meer over gemeenteraadsverkiezingen op https://www.prodemos.nl/voor-gemeenten/gemeenteraadsverkiezingen-2018/

advertentie