Cursus reanimatie volgen

advertentie

De oliebollen en het vuurwerk zijn al weer verleden tijd. Tijd voor de eerste update van dit jaar. Ook dit jaar wordt weer een uitdaging. Hoe kunnen we er voor zorgen dat er steeds meer burger hulpverleners komen? In alle kernen van Hollands Kroon, en op diverse buitenwegen hangen de bekende groene AED kasten.

Maar om ze goed te kunnen gebruiken, zijn gecertificeerde mensen nodig. Mensen die kunnen reanimeren en weten hoe een  AED te gebruiken. En zulke mensen kunnen er nooit genoeg zijn.

En u heeft geen voorkennis nodig om te leren hoe u moet reanimeren en hoe een AED te gebruiken.  Wel moge duidelijk zijn dat het reanimeren het belangrijkste is. De AED is een (zeer gewenst) hulpmiddel bij een reanimatie. Eén dagdeel is al voldoende om te het te leren.

De Stichting-AED Wieringen Wieringermeer, gaat zich ook dit jaar weer inzetten voor het vergroten van het aantal gecertificeerde burger hulpverleners. Dit doet men enerzijds door informatie te verstrekken en anderzijds door directe medewerking aan instructeurs en instructrices die de noodzakelijke cursussen geven.

Daarom zult u hun ook dit jaar weer tegenkomen op diverse locaties en bij diverse evenementen. Wilt u een reanimatie cursus volgen meld u dan aan via de website of stuur een mail naar :

e.klompenburg@vodafonethuis.nl of naar

edithvandebovenkamp@gmail.com ( instructrice)

Stichting AED Wieringen/Wieringermeer

advertentie