Corna Groenveld bij Wonen Plus Welzijn

advertentie

HIPPOLYTUSHOEF – Op donderdag 25 januari opent Wonen Plus Welzijn haar deuren voor Corna Groenveld. Zij komt in plaats van de Wereldwinkel die helaas niet kon komen.

Zij geeft “yoga voor mensen met ervaring” door middel van Kundaline Yoga, verder geeft zij verdiepingsdagen, of kan je je even terugtrekken uit de dagelijkse sleur d.m.v. stilte, rust, bewegen, yoga en meditatie.

Maar ook kan je voor lichaamsgerichte Coaching of therapie bij haar terecht. Ze gaat daar alles over vertellen en wie weet………….

Iedere vierde donderdag van de maand wordt er in de Glazenzaal of het Atrium van het Parkzicht in Hippolytushoef een activiteit georganiseerd door vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn. Hoofdzakelijk om ouderen te informeren, ontspanning en gezelligheid te bieden.

In de pauze komt men langs om een kleine vrijwillige bijdrage op te halen, want zonder uw steun kunnen zij deze activiteiten niet organiseren.

Nieuwsgierig, kom gerust. De presentatie begint om 10.00 uur in de Glazen zaal. Iedereen is van harte welkom en neemt u zelf een beker mee, dan zorgen zij voor de rest.

advertentie