Breezand maakt zich klaar voor PMF 2018!

advertentie

BREEZAND – PMF bestaat al tientallen jaren, maar dit jaar wordt het de tweede editie van PMF als Polders (in het verleden Paas) Music Festival. Alle vrijwilligers staan weer klaar om bij te dragen aan de organisatie van het evenement. Zaterdag 19 en zondag 20 mei vindt het Polders Music Festival plaats in Breezand. Locatie van het evenement is het plein bij J.V. De Aap (Zandvaart 57a).

Het festival
Wat betreft de line up richt het bestuur zich op gezelligheid en houdt daarmee rekening met verschillende leeftijden. Op zaterdag betreden de dj’s Rayver, Sweet Le Freak en Marcel Meijer en de band Daredevils het PMF-podium. Op zondag kunnen de bezoekers genieten van optredens van Melrose, Jelle B, Marco Kraats, Fleur Raateland & Band, Jonathan Coughlan and The Good Folks, The Looks en Barry Fest. Een mix van bands, dj’s, zangers en zangeressen, wat zorgt voor verschillende genres muziek dat leuk is voor alle generaties. Zo wilt het PMF-bestuur bezoekers van verschillende leeftijden een leuke ervaring bieden. Het toegangsbeleid speelt hier op in. Zaterdag is het toegang vanaf 16 jaar, maar zondag is PMF toegankelijk voor alle leeftijden (gratis tot 14 jaar). PMF zorgt voor een springkussen en ander vermaak voor de kleintjes, zodat ouders en kinderen samen kunnen genieten van het Breezandse festival.

Kaartverkoop
Kaarten voor het Polders Music Festival zijn verkrijgbaar via www.poldersmusicfestival.nl en bij Uw Slager Sander Duin in Breezand, Ma-d’r-liefjes in Anna Paulowna en Top 1 Toys in Julianadorp.

PMF on tour!
PMF komt dit jaar met een ludieke actie. Een caravan geschilderd in de huisstijl van PMF inclusief logo’s, gaat op pad om kaarten te verkopen. Op zaterdag 12 mei gaat de caravan voor alle PMF-fans ‘on tour’ door Breezand (9.00-10.30), Julianadorp (11.00-12.30), ’t Zand (13.00-14.30) en Anna Paulowna (15.00-16.30). Via de website en social media worden de exacte locaties en de inhoud van de actie bekend gemaakt.

advertentie