Brandweer krijgt bedankje

advertentie

DEN OEVER – De vrijwilligers van de Oeverse brandweer kregen op hun wekelijkse oefenavond speciaal bezoek. De familie van één van de inzittende die zij op 19 april hebben bevrijd bij een verkeersongeval op de Afsluitdijk kwamen hun persoonlijk bedanken.

De familie was hun erg dankbaar voor het werk wat zij gedaan hebben en wilden ze hier persoonlijk voor bedanken.

“ Dit is voor ons als brandweer erg speciaal, normaliter doen wij ons werk bij een incident en worden slachtoffers per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis en horen wij naderhand zelden iets over de afloop. Nadat wij de vraag hebben gekregen of de familie mocht langs komen om ons persoonlijk te komen bedanken was er geen enkele twijfel en hebben wij de familie uitgenodigd op de kazerne tijdens onze oefenavond.

Onder het genot van een bakje koffie en een heerlijk meegebrachte taart hebben we met de familie gesproken over het ongeval maar ook over het brandweerwerk. Als afsluiter hebben we de familie nog een rondleiding gegeven door de kazerne en hebben we ons voertuig uitgestald en uitleg gegeven over de materialen waar wij als brandweer mee werken.

Al met al was het een super geslaagde avond en vonden we het erg leuk en dankbaar dat de familie bij ons is langs gekomen om ons persoonlijk te komen bedanken, dit geeft ons weer een extra stukje voldoening voor het werk wat wij doen”.

Klik hier voor verslag van het ongeval.

Als jij je ook wil inzetten voor hulp bij brand en ongevallen, kun je altijd contact opnemen met de brandweer. Er wordt nog steeds om vrijwilligers gevraagd.

advertentie