Bonkte Hongd loopt voor Het Tweede Huis

advertentie

WESTERLAND – De tweede editie van De Bonkte Hongd Loop vindt plaats op zaterdag 14 september en het goede doel is ditmaal Hospice Het Tweede Huis dat gerealiseerd gaat worden op Westerland.

Er zijn een hoop centjes nodig om alles te verbouwen en goederen in te kopen. Daar kan u op deze manier bij helpen. Inschrijven via www.supp.to/hospice ook is alle informatie te vinden via deze link.

Via dezelfde link kunt u ook een van de ingeschreven deelnemers sponsoren, mocht u niet mee kunnen lopen. Bij de wandeling is de hond ook weer meer dan welkom. U kunt kiezen om 7 km te wandelen óf te hardlopen, voor de kinderen, oudere hondjes etc. is er ook een wandel afstand van 2 km. Schrijf je gauw in of sponsor een deelnemer. De gehele opbrengst gaat naar het Hospice.

Op vrijdag 26 juli, voorafgaand aan de sponsorloop, organiseren wij een Duckrace. Dit houdt in dat u binnenkort vast eendjes kunt komen kopen bij de Bonkte Hongd en de Marine Watersport Vereniging op De Haukes. Een eendje kost € 2,50 met als aanbieding 5 voor € 10,-.

De Eentjes worden te water gelaten op 26 juli in de jachthaven van De Haukes. Waar het een gezellig feestje zal worden. U kunt iets drinken of eten terwijl u in spanning afwacht of uw eendje(s) de snelste is/zijn. Welke eendjes zwemmen als eerst over de finish? Die winnen leuke prijzen.

Wilt u, als bedrijf, een leuke prijs sponsoren (uw bedrijf zal dan genoemd worden in de verschillende sociale media, op de dag van de Duckrace zelf en achteraf als bedankje) Neem dan contact op met de.bonkte.hongd@outlook.com

advertentie