Bomen geplant door vrijwilligers in Breezand

advertentie

BREEZAND – Ook dit jaar zijn er tijdens de boomplantdag weer bomen geplant door vrijwilligers in Breezand. Zaterdag 17 maart onder barre weersomstandigheden zijn deze kanjers in alle vroegte bij elkaar gekomen om onder het genot van koffie en koek de werkzaamheden door te nemen en in de tijd uit te zetten. Ook de dames van de koffie moesten hiervoor de vrieskou en harde wind trotseren.

Met de hulp van Muntjewerf Graafmachines uit Anna Paulowna werd de klus in een ijzig tempo geklaard, geen tijd te verliezen met dit weer! Worst van slager Sander Duin en koffie met appelgebak van kernbeheer Hollands Kroon in Bloemenlust na afloop maakten veel goed.

Stuk voor stuk worden de bomen die weg moesten (ziek/ stormschade/ opknappen infrastructuur) vervangen teneinde Breezand weer die mooie landelijke uitstraling te geven.

“Grote waardering gaat uit naar de vrijwilligers die de barre kou (gevoelstemperatuur van -15 graden) hebben getrotseerd om op de vroege zaterdagochtend te helpen met in het bijzonder de immer helpende Piet Elling, top!” aldus Dorpsraad Breezands Belang op haar website.

Bron: Facebook

 

advertentie