Boek ‘Leven in reservetijd’ Bedankt voor uw reacties

advertentie

Ingezonden mededeling van Jan Oostindie.

Het is nu twee maanden geleden dat mijn boek met de titel ‘Leven in reservetijd’ is uitgegeven. Evenals mijn eerste boek “Kanker de sluipmoordenaar in je lichaam’ is ook dit weer een goede doelenboek wat betekend dat de opbrengst van deze boeken ten goede komt aan het kankeronderzoek in het MCA Alkmaar.
Graag wil ik dan ook alle mensen die een boek hebben bestelt en inmiddels in hun bezit hebben bedanken voor hun bijdrage aan dit goede doel. Tevens wil ik de mensen die het boek gelezen hebben bedanken voor de vele prachtige reacties die ik van hen mocht ontvangen.

Wat betekend het als je leeft in reservetijd ? Dit betekend dat je in principe aan de laatste levensfase bezig bent en je leven eigenlijk gerekt wordt door de behandelingen die je ondergaat het zei met chemokuren of ander e behandelingen. Wat door de medici levensrekkende behandeling wordt genoemd. Het is per kanker patiënt heel verschillend hoe men op de behandelingen reageert. Hoe beter je de behandelingen verdraagt en de kuren ook nog enig resultaat hebben des te langer is de reservetijd die je krijgt. Wel kan je door je levensstijl aan te passen zowel fysiek als mentaal er zelf heel veel aan doen om meer tijd te krijgen. Dit alles beschrijf ik in het boek ‘Leven in reservetijd’

Ik hoop dat er mede door dit bericht nog wat boeken bestelt gaan worden ik heb nog enkele gesigneerde exemplaren in voorraad. Voor de prijs hoeft u het niet te laten het kost slechts € 10,00 U kunt het bij mij Telefonisch bestellen Tel: 0224-542390. Ook kunt u het boek rechtstreeks bij de uitgeverij bestellen. Bestel een boek en steun het kankeronderzoek. Klik hier voor bestellen.

Jan Oostindie

advertentie