Boardingvoetbaltoernooi voor jongeren in de herfstvakantie

advertentie

Web-banner-BBHK-728x90px

HOLLANDS KROON – Traditiegetrouw organiseert Team Sportservice Schagen een boardingvoetbaltoernooi in de herfstvakantie (23 t/m 27 oktober) voor jongeren in de gemeente Hollands Kroon en Schagen.

Dit jaar hebben Team Sportservice Schagen en Sportfondsen Schagen de handen ineen geslagen en organiseren zij samen dit boardingvoetbaltoernooi. In Wieringerwerf, Schagen en Tuitjenhorn zullen een viertal voorrondes gespeeld worden waarna op 27 oktober een centrale finale gespeeld zal worden in de Spartahal in Schagen. Teams in de leeftijd van 12 tot 18 jaar, bestaande uit minimaal vier en maximaal zes personen, voetballen in een afgebakend veld vier tegen vier zonder keeper.

 De wedstrijden worden gespeeld in een opblaasbare boarding en worden begeleid door officiële KNVB-scheidsrechters. Bij voldoende meidenteams zal er in twee aparte poules gespeeld worden; één voor de jongens en één voor de meiden. Naast het boardingtoernooi, kunnen de deelnemers hun schotkracht meten met de snelheidsmeter die bij elke voorronde aanwezig is.

Het programma ziet er als volgt uit:

 • Maandag 23 oktober       Sportzaal Waldervaart (Schagen)
  Voorronde        10:00-12:30 uur
 • Woensdag 25 oktober     Harenkarspelhal (Tuitjenhorn)
  Voorronde        10:00-12:30 uur
 • Donderdag 26 oktober    Zuiderzeehal (Wieringerwerf)
  Voorronde        18:30-21:00 uur
 • Vrijdag 27 oktober          Spartahal (Schagen
  Voorronde        10:00-12:30 uur
 • Vrijdag 27 oktober          Spartahal (Schagen)
  Finale               13:00-15.30 uur

Foto aangeleverd: Team Sportservice Schagen

advertentie